Accessoires

pexels 7020698 1900x300

Analogis Wash n Play 2 RCM - Platenreinigingsmachine
  • Analogis Wash n Play 2 RCM - Platenreinigingsmachine
  • Analogis Wash n Play 2 RCM - Platenreinigingsmachine

Analogis Wash n Play 2 RCM - Platenreinigingsmachine

€ 65.00
productnummer: 046110
2 in voorraad

Reinigt vuile platen - Antistatisch effect

Handmatig reinigingsapparaat voor uw administratie

Eenvoudig en zeer effectief in gebruik
Met natuurlijke haarreinigingsborstels
Geschikt voor zowel 7" singles als LP's.
Incl. platenstandaard voor het drogen van de gereinigde platen
Incl. stofkap
incl. labelbescherming
Incl. trechters met verwisselbare filters om de gebruikte vloeistof uit te filteren de onzuiverheden. Hierdoor kan de vloeistof meerdere keren worden gebruikt.
Alle accessoires kunnen na het werk in de machine worden opgeborgen en kunnen zo ruimtebesparend en beschermd tegen stof worden opgeborgen

Het analoog grammofoonplatenverzorgingsprogramma bevat ook een handmatige grammofoonplatenwasmachine uit eigen ontwikkeling. Met de analogis Wash' n' Play 2 maak je je standaard vinylplaten voorzichtig schoon. Gewoon wassen met het bijgeleverde wasmiddel. in de tank, plaats de te wassen plaat op de reinigingsas met gepatenteerde labelbeschermers, schroef alles eenvoudig vast en u kunt aan de slag.

De labelbeschermers bieden een goede bescherming tegen de wasvloeistof in de tank. De tank is uitgerust met verwisselbare borstels van geitenhaar voor een bijzonder grondige reiniging. Na het schoonmaakproces wordt de plaat in de meegeleverde droogstandaard geplaatst en klaar is kees. De wasvloeistof uit de tank kan na gebruik weer in elke fles worden gevuld via de trechter die is voorzien van een filtervel. De analogis Wash' n' Play 2 wordt geleverd met een stofbeschermingsdeksel en kan daarom visueel op de plank worden opgeborgen. Niet geschikt voor Shellac platen.

 

Onze gebruikelijke 3 maanden garantie is hier van toepassing.
(indien de defecten/storingen worden veroorzaakt door gebruikersfouten, reparatie door derden en/of "doe-het-zelf" reparaties, vervalt deze garantie onmiddellijk)

NB. "De door ons aangeboden apparatuur verkeert over het algemeen in een zeer nette staat. Het blijft echter gebruikte apparatuur met een verleden; eventuele minimale gebruikssporen kunnen we dus niet uitsluiten!"


Het herroepingsrecht van Artikel 6: 230o van het Burgerlijk Wetboek en het wettelijke conformiteitsrecht van Artikel 7:17 en 7:18 zijn niet van toepassing op aankopen van gebruikte artikelen.