Accessoires

pexels 7020698 1900x300

Armbelastingsmeter, Digitale styluskrachtmeter
  • Armbelastingsmeter, Digitale styluskrachtmeter
  • Armbelastingsmeter, Digitale styluskrachtmeter
  • Armbelastingsmeter, Digitale styluskrachtmeter

Armbelastingsmeter, Digitale styluskrachtmeter

€ 19.95
productnummer: 444761
1 in voorraad

We weten allemaal, of we zouden zeker allemaal moeten weten, dat het instellen van de juiste volgkracht absoluut essentieel is voor een optimale weergave van platen en niet om de slijtage van platen te vergroten. Als je de zware kant mist, wordt je geluid dik en traag. Als u aan de lichte kant mist, is de kans groter dat uw cartridge verkeerd spoort en het geluid licht en bloedarm is.

Deze digitale krachtmeter leest nauwkeurig uw volgkracht binnen 0,001 gram. Dit is een geval waarin digitaal logischer is als het gaat om het afstemmen van uw analoog.

Een goede naaldkrachtmeter moet niet alleen nauwkeurig zijn, maar ook gemakkelijk af te lezen en probleemloos in te stellen. Deze uitstekende meter leest uw volgkracht gemakkelijk en met grote nauwkeurigheid. Geen gehannes meer met mechanische stylusbalansen die blijven plakken en foutieve aflezingen kunnen geven. 
Een ander belangrijk aspect van de set-up is herhaalbaarheid. De meeste styluskrachtmeters kunnen variëren tot 0,5 gram, afhankelijk van hoe de balans in de houder zit. Deze onzekerheid wordt geëlimineerd met deze nauwkeurige digitale krachtmeter. Het is ook geschikt voor MC-cartridges met een laag vermogen vanwege de volledig amagnetische plaat.

De elektronische styluskrachtmeter geeft cijfers tot 0,001 gram weer op een groot LCD-scherm, zodat ze gemakkelijk kunnen worden afgelezen.

Specificaties

  • Meetbereik: 0,001 tot 5,000 g
  • Nauwkeurigheid: +/- 0,002 g
  • Niet-magnetische weegplaat
  • Ultracompact formaat: 99 x 44 x 22 mm (3 mm dikke weegplaat)

 

Onze gebruikelijke 3 maanden garantie is hier van toepassing.
(indien de defecten/storingen worden veroorzaakt door gebruikersfouten, reparatie door derden en/of "doe-het-zelf" reparaties, vervalt deze garantie onmiddellijk)

NB. "De door ons aangeboden apparatuur verkeert over het algemeen in een zeer nette staat. Het blijft echter gebruikte apparatuur met een verleden; eventuele minimale gebruikssporen kunnen we dus niet uitsluiten!"


Het herroepingsrecht van Artikel 6: 230o van het Burgerlijk Wetboek en het wettelijke conformiteitsrecht van Artikel 7:17 en 7:18 zijn niet van toepassing op aankopen van gebruikte artikelen.